Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı

2015 Yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde ilçe müftülüğümüz tarafından konferans düzenlendi. Araban Özel idare kongre ve sergi sarayında gerçekleştirilen ve sunuculuğunu İlçe Vaizi M.Abdullah ÇALIŞKAN’ın yaptığı “Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı” temasıyla düzenlenen program, Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Gelinbuğday Mahallesi İmam-Hatibi Seracettin Demir’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış konuşması Araban İlçe Müftüsü Abdüsselam AYDIN Kutlu doğum Haftasının, birlik , Beraberlik ve kardeşliğin pekişmesine vesile olmasını diledi.Diyanet işleri Başkanlığımızın Hz.Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı Konulu sinevizyonu izlendi. Araban Anaokulu ve Araban İmam Hatip Orta okulu ilahi dinletileri gerçekleşti. Ardından Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr Mesut ERDAL ’Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı’ konulu konferans verdi. Ödül töreninin ardından İlçe Müftümüz Abdusselam AYDIN’ın Protokole gül takdimi ile program sona erdi.