il Müftümüzden İlçemize Ziyaret

İlimiz Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen ve ilgenelinde uygulamaya konulan cami buluşmaları programı çerçevesinde, 08.11.2014Cumartesi günü Araban İlçesi Sad Bin Ebi Vakkas camiinde “Cami Buluşmaları” sohbet programı düzenlendi.

İkindi namazı sonrası yapılan sohbette birkonuşma yapan İl Müftüsü Ahmet Çelik “ Yapımı tamamlanan Sad Bin Ebi Vakkascamiine katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. Caminin son derecemodern yapıldığını ve güzel bir şekilde inşa edildiğini belirten il müftüsühayırda israf, israfta ise hayır yoktur” dedi.

Daha sonra, önceki yıllardakuran kursu olarak kullanılan, ayrıca medrese usulünde Molla Abdullah hocaefendi tarafından tedrisat yapılan, Akbudak Köyü Camii ve kuran kursunda incelemelerde bulundu.