İL MÜFTÜMÜZ İLÇEMİZ PERSONELLERİYLE BULUŞTU

İl Müftülüğümüzce sürdürülen görevlilerle kaynaşma programı çerçevesinde, 17 Kasım 2014 Pazartesi günü Araban İlçesinde personelle buluşma toplantısı yapıldı.
Toplantıya katılan personele hitap eden, İl Müftüsü Ahmet Çelik yaptığı konuşmada ” Bizler çok büyük veönemli bir görevi ifa ediyoruz, toplumun din konusunda bilgilenmesi ve ahlakiyönden gelişmesinde bizlere büyük sorumluluklar düşüyor. Üzerimize düşen görevi eniyi şekilde yerine getirmek için, elimizden gelen gayreti göstermemiz lazımdır. Bunun şuurunda olarak ihlas ve samimiyetle hepimiz görevimizi yaptığımız zaman, toplumumuzun gelişmesine büyük katkılar sağlayacaktır. Bu bilinçle sadece cami içi değil, camidışında da toplumsal görev ve sorumluluklarımızın olduğunu unutmayalım. Geç gelmeyelim Gençgelelim, iyi bir nesil yetiştirmek için çocuklarımızı ve gençlerimizi camiyegetirelim” dedi.
Daha sonra İl Müftümüz Ahmet Çelik, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir’i makamında ziyaret