“Camilerimizi Yeniliyoruz” Projesi Başladı

İlçe Müftülüğümüz tarafından “Camileri Yeniliyoruz” Projesi 27-03-2015 Cuma günü başladı. Gaziantep Büyükşehir belediyesi , Araban Belediyesi, Araban Kaymakamlığı ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla başlatılan proje kapsamında İlçemiz Körhacıobası Mahallesi Camii ve Yukarıkaravaiz Mahallesi camiilerinin yıkımı için ilk çalışma yapıldı.Eski cami binalarının yıkımına ilçe Kaymakamı Serhat KARABEKTAŞ Arban Belediye Başkanı Mehmet ÖZDEMİR, İlçe müftümüz Abdüsselam AYDIN ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kurbanlar kesilerek ilk kepçe eski binalara vuruldu. proje dahilinde binası kullanıma elverişsiz olan Tarlabaşı Mahallesi Camii ve Aşağı yufkalı Mahallesi Camiilerinin de yenilenme çalışması kutlu doğum haftası etkinlikleri çerçevesinde başlatılması planlanmaktadır.